Al meer dan 40 jaar ervaring

Elektra

Elektra, ook wel elektrotechniek, is de basis voor veel installaties en systemen in en rondom huis. Denk bijvoorbeeld aan een uitbreiding van de groepenkast, het repareren van een defecte schakelaar, extra lichtpunten aanbrengen of een laadpaal voor uw elektrische auto. Om comfortabel te kunnen wonen is het zaak om dit soort werkzaamheden volgens de geldende voorschriften uit te laten voeren.

Elektra

Wilt u een verouderde installatie laten vernieuwen? Of bezig met een verbouwing of nieuwbouwwoning en toe aan een nieuwe elektra installatie? Bij ons bent u in goede handen.

Wanneer elektra laten vervangen?

Wanneer een schakelaar het niet meer doet is dat natuurlijk een duidelijk teken dat de elektrotechniek erachter niet meer goed functioneert. Maar voor het overgrote deel is elektra niet zichtbaar, dus hoe weet u wanneer u elektra moet laten vervangen? Hier een paar tips waar u op kunt letten:

  1. Als uw huis 40+ jaar oud is. Vaak is er bij oudere huizen aluminium bedrading gebruikt en dit kan erg gevaarlijk zijn.
  2. Wanneer u kleine schokjes krijgt van een schakelaar.
  3. Wanneer de stoppen in uw meterkast geregeld doorslaan.

Bent u er niet zeker van of uw elektra vervangen moet worden? Wij kunnen uw elektra controleren en u voorzien van passend advies.

Laat altijd een professional uw elektra aanleggen

Bij de aanleg van elektra wilt u zeker zijn dat dit wordt gedaan door een professional met de juiste praktijkervaring en kennis. Begin hier niet zelf aan en kies ook geen beginnend klusjesman! Verkeerd aangelegde elektra kan in het ergste geval brand veroorzaken en dat is het laatste wat u wilt.