Al meer dan 40 jaar ervaring

Onderhoud & service

Installeren is de eerste stap, maar daarna moet uw investering ook onderhouden worden voor een optimale levensduur. Voor alle diensten die we aanbieden kunt u ook op ons rekenen voor dagelijkse service en periodiek onderhoud.

 

Niet alleen particulieren kunnen bij ons terecht, ook bedrijven, woningbouwcorporaties, vastgoedbeheerders, gemeenten en industrie.

Storing melden?

Binnen kantooruren kunt u ons direct bellen, we helpen u graag verder.

0521-342121

Onderhoud

U wilt natuurlijk niet dat uw investering in bijvoorbeeld een zonneboiler of vloerverwarming na een aantal jaar alweer de prullenbak in kan door slecht onderhoud (of helemaal geen!).

Kleine defecten kunnen zorgen voor verminderde werking van een installatie, met als gevolg minder besparing op uw rekening, een kouder huis, een risico voor uw veiligheid, etc. De specialisten van J.Beenen zorgen ervoor dat uw installatie na een onderhoudsafspraak weer optimaal werkt.

Service

Ervaart u een probleem met één van uw installaties, elektra of sanitair? Aarzel dan niet om ons in te schakelen. Binnen kantooruren kunt u ons direct telefonisch bereiken. Zijn we gesloten? Dan kunt u ons contactformulier invullen en nemen we z.s.m. contact met u op.

Neem contact op met J.Beenen

Bij vragen of interesse in een offerte horen we graag van u!