Al meer dan 40 jaar ervaring

Duurzaam

Duurzame installaties worden steeds populairder. Ook niet gek, als u klimaatverandering en stijgende gasprijzen in ogenschouw neemt. U kunt er voor kiezen om uw verouderde installatie te laten vervangen of om een nieuwe slimme oplossing te laten installeren door J. Beenen.

Duurzaam
Meer informatie over duurzame installaties?

Neem contact met ons op.

Vloerverwarming

Waar vroeger nog vaak de hete radiatoren aan de muur hingen wordt er nu vaak gekozen voor vloerverwarming. Een duurzamere manier van verwarmen, die tegelijkertijd een besparing op de energierekening oplevert! Er worden buizen onder de vloer gelegd, die gevuld worden met verwarmd water. Hierdoor wordt de hele vloeroppervlakte aangenaam warm en verspreidt de warmte gelijkmatig door de kamer.

Lees meer

Vloerverwarming

Warmtepompen

Een warmtepomp is een duurzame vervanger voor een cv-ketel. Er bestaan verschillende soorten warmtepompen, afhankelijk van de omgeving en het huis waar ze geïnstalleerd zullen worden. Warmte wordt uit de lucht, bodem of grondwater gehaald (of een combinatie) en naar binnen gehaald. Een warmtepomp is vaak één van de eerste, grote uitgaven voor een duurzaam huis. Daarom wilt u natuurlijk de juiste keuze maken; hier helpen wij u graag bij!

Lees meer

Warmtepompen

Zonnepanelen

Tegenwoordig zie je ze overal op de daken liggen: zonnepanelen. Ze zijn enorm in populariteit toegenomen door dalende prijzen de laatste jaren. Zonnepanelen leveren op een duurzame manier een groot deel van uw stroom, óók op bewolkte dagen. De zon is een natuurlijke bron en in principe onuitputtelijk, in tegenstelling tot fossiele brandstoffen. De installatie van zonnepanelen is één van de eerste stappen naar een zelfvoorzienende woning.

Lees meer

Zonnepanelen

Zonneboilers

Met een zonneboiler kunt u douchen op uw eigen zonne-energie! Hoe dit werkt? Er wordt een zonnecollector op het dak van uw woning geplaatst, die door middel van opgevangen zonne-energie een vloeistof verwarmt in een aangesloten stel buizen. Die warmte wordt naar de boiler getransporteerd en zorgt zo voor warm water uit de kraan. Met een zonneboiler kunt u besparen op uw gasrekening en draagt u bij aan vermindering van CO2 uitstoot.

Zonneboilers

Neem contact op met J.Beenen

Bij vragen of interesse in een offerte horen we graag van u!