Al meer dan 40 jaar ervaring

Keuken & sanitair

Net een nieuw huis gekocht, maar de badkamer kan wel een opknapbeurt gebruiken? Of bent u echt toe aan een modernere keuken? J.Beenen schiet u te hulp!

Keuken & sanitair

Wij leveren keukens en sanitair in samenwerking met winkels in de regio en installeren een enkele kraan of wc tot en met complete badkamers en keukens in woning en bedrijfsgebouw. Hieronder vallen ook allerlei rioleringswerkzaamheden en afscheidingssystemen voor vet en olie.

Een compleet nieuwe badkamer of keuken laten installeren?

Het is een hele onderneming om een badkamer of keuken te verbouwen en/of een nieuwe te installeren. De eerste stap is het maken van een plan: hoe komt uw nieuwe badkamer er uit te zien? Wilt u bijvoorbeeld een bad of douche, of allebei? Of als u voor een keuken gaat: welke apparaten komen er in de keuken en waar? En heeft u bijvoorbeeld al nagedacht over het nut van een waterontharder?

Daarna slopen we de oude badkamer of keuken (indien relevant) en voeren we dit af. Hierna wordt overgegaan op de basis: leidingen, afvoeren, wanden en vloer. Alle waterelementen worden afgemaakt met strakke kitranden. Voordat u het weet staat u te genieten onder uw nieuwe douche of een eitje te bakken in uw gloednieuwe keuken!

Waarom is een waterontharder belangrijk voor keuken en badkamer?

In essentie haalt een waterontharder kalk uit het water, waardoor uw water ‘zacht’ wordt. Kalk tast apparaten aan door kalkafzetting, waardoor uw vaatwasser, wasmachine of waterkoker minder lang meegaat. Ook verbruiken de apparaten meer stroom, doordat de kalk zich aan de verwarmingselementen hecht. Een waterkoker heeft dan bijvoorbeeld meer energie nodig om uw theewater te verhitten.

Mobiele badkamer huren

Als er werkzaamheden plaatsvinden aan uw badkamer kunt u daar tijdelijk niet terecht (al proberen we u zo min mogelijk ongemak te bezorgen!). Daarom verhuren wij ook mobiele badkamers, zodat u toch op locatie over douche en wc beschikt. Neem contact met ons op voor meer informatie en prijzen.